Pergi mati la lu orang...

Posted by orang-orang On Saturday, March 5, 2011 4 ugutan

Hari minggu adalah hari yang amat dinanti-nantikan oleh mereka-meraka yang mempunyai kehidupan. Hari dimana tekanan kerja dapat dilepaskan dan dilupakan buat sementara waktu. Bagi yang berkeluarga, hari minggu adalah hari yang di khaskan bagi menumpukan perhatian kepada keluarga. Bagi yang baru nak bekerluaga, hari minggu adalah perfect timing dimana production rate basic basic material untuk penghasilan anak berada pada tahap yang paling tinggi.

Menaip entri tatkala hujung minggu juga adalah salah satu aktiviti yang mendatangkan manfaat. Menulis entri dapat melatih penggunaan kosa kata serta kemahiran menaip. Untung-untung nanti boleh menaip dalam gelap ataupun menaip sambil membaca novel "Twilight". Kemahiran menaip didalam gelap hanya terdapat pada beliau ini.

You guys read this shit?
Kadang kala merancang sesuatu perjalanan di hari minggu elok dilakukan seelok-eloknya pada hari minggu. Pengembaraan ke negeri orang elok dilakukan pada hari minggu, disebabkan oleh faktor kekangan masa serta kekangan wang mungkin dek kerana dipinjam rumate yang berperangai cibai dalam membayar hutang. Mungkin beliau juga mempunyai bekas member lancau yang amat celaka dalam membayar hutang. who knows?

Oh ya, kalau anda seorang penyarah, bolehlah anda try sunggest pada jabatan anda supaya menjalankan Test pada hari minggu, terutamanya hari ahad.

4 ugutan:

- koroe - said...

saye suka la entri ni..
hobo ftw !

saye rasa saye paling suka ayat last tu. nanti awak jawab la ape lancau pon masa test tu k. saye ade test juge ahad ni. cibai betul. there goes my dreaming time !

orang-orang said...

okeh...lu ade test pn takpe..dari penulisan lu selama ni gua tau lu ni genius..stock2 tgk lecture note trus igt...

- mrs koroe - said...

apa lu bebel ni ?

hehe

orang-orang said...

ty cik abg koroe intan opayung tu..dia lebih mengetahui...