Kisah Sotong dan Bullshit (Read :Freemason)

Posted by orang-orang On Thursday, November 4, 2010 7 ugutan

Sotong tilik bola sepak: Pengganti Paul tunjuk muka

04/11/2010 10:23am

OBERHAUSEN, Jerman 4 Nov - Pengganti Paul, akhirnya membuat penampilan pertama namun penjaga ia masih belum berani untuk menjanjikan tilikan tepat bola sepak daripada si sotong kurita muda itu.
Hidupan laut yang baru berusia lima bulan dan diberi nama sama, Paul itu telah berada di tangki baru di akuarium Sea Life di Oberhausen, semalam.
Paul baru yang membuat penampilan pertama sejak dua bulan dikuarantin itu, diambil berdekatan dengan Montpellier, tenggara Perancis dan seberat 300 gram.

Paul sebenar telah membuat ramalan tepat terhadap lapan perlawanan di Piala Dunia dan telah mati minggu lalu.
Namun begitu, masih belum pasti bahawa pengganti Paul ini akan turut terjebak dalam aktiviti meramal. - AP

Laporan asal oleh Utusan

Inilah lah yang dikatakan patah tumbuh hilang berganti. Dah mampos dah sekor boleh pulak amek tukang tilik baru, apa lancau ni haa?? Kalau macam ni lah gamaknya, baek tak payah main bola, suruh sotong tu je tilik result dia macamana, pastu ramai-ramai pakat tengok macamana sotong tu tilik kat skrin besar kedai mamak. Haa, kan ke happening tu.

Aku pun terpikir jugak, apa nama sotong ni si pengganti ni nanti ek? Saifool ke? Saifool the Octopussy. Macam sesuai je. Tak pun Pope the Octopus. Asyik paul je nak femes. Heh.

Oh ya, korang jgn percaya sangat berita ni. tengok dulu suratkhabar mana tu, paper ni bukan boleh caye sangat, tukar berita je pandai, nak tau cite betol pegi google sendiri cari laporan asal oleh media-media luar. Tapi media luar pun bukan boleh percaya sangat, semua tu agen-agen illuminati, agen-agen freemason, sesat tu. Tangan-tangan freemason banyak sangat sekarang ni.

Malaysia ni pun freemason jugak kan? Tengok menara berkembar tu, sama je macam masonic pillar pastu Suria KLCC kat bawah tu, macam masonic floor je kan? Pastu nanti menara warisan pulak, bentuk freemason masonic bullshit apakah yang akan dibuat oleh bang najib? Malaysia = Freemason Cuntry.

Eh, dari cite sotong boleh meleret pergi cite freemason pulak ni apa jadah?? Penulis ni freemason ke? Aku Grandmaster kot, hahaha....

Cara aku salam camni kot.
 Gambar tu aku jumpa kat FB. Ok. Lepas ni aku tak da bersalam ni, jumpa orang aku nak tumbuk je as a greet.

Shit! Aku melalut lagi....




Freemason my ass!!! Illuminati my ass!!!!  Hakhakhakhak...Hakhakhakhak

7 ugutan:

aYaz said...

ganas ah ko..!
haha..
sotong tu nama john la best..
kah kah kah..

- koroe - said...

sotong masak lemak ke sotong goreng celup tepung lagi best?


aku rase nk pakai chameleon la plak tilik2 ni.tuka2 kaler ikut kaler bendera yang akan menang..

lagi epiic !

orang-orang said...

@Ayaz

john? aku tringat roti john..sedap wooo..

@Koroe

Sotong goreng celup tepung FTW!!! Bley makan sampai klimaks..

pakai chameleon??? charmender xley ke?

Pat said...

heh. kebetulan aku baru beli sotong kunyah2. sedap wo. maw klimaks aku cmni kahkahkah

orang-orang said...

lame menghilang..hahaha

Pat said...

tuh la pasal. pehal lu lame menghilang? oke aku dah mule bersikap macha. cilakak

orang-orang said...

lame tak tulsi enttri je...heh