No 1-5, boleh pegi mampos.

Posted by orang-orang On Monday, November 1, 2010 9 ugutan

Semenjak aku ada facebook ni, semakin hari semakin pelik aku tengok manusia kat situ, sesetengah je la, semakin hari semakin celaka da aku tengok. Ok, ni antara apa yang dapat aku simpul bukusilakan apa yang aku tengok, antara species manusia kat fb aku;

1.FB Gamers (Mafia wars and all those bullshits)
Aku sebenarnya tak kesah pun kalau kau nak main game kat fb tu, main la sampai klimaks pon aku tak kesah, aku pun main jugak tapi boleh tak kalau kau jangan anta invitation kat aku ajak main sekali jadi team kau apa lancau. Kalau sekali tu aku boleh terima la jugak, tapi dekat 10 kali kau anta invi, da la tu anta hadiah la, keris la, pedang la apa-apa la. Sebab aku ni rilek, so aku biar je kau dengan hidup kau..heh

2.MLMers
Ni antara yang glemer gak la dalam fb. Hari-hari ada je dia tang orang kat gambar duit bersepah or gamba kereta mahal-mahal. To be honest aku memang benci MLM ni, tapi tak semua aku benci, ada jugak yang aku suka, time kena closing, konpem kat kedai makan dan konpem aku kenyang free. Rezeki beb, dia mintak no aku taram je, pastu adios, never again we'll meet...hoho

3.Attention Whores

Oh wow..
 
Mostly pompuan la macam ni, tapi lelaki pun ada jugak, sama-sama bodoh, sama-sama boleh pergi mampos dalam kandang babi. Biasanya mereka-mereka yang dari dalam kalangan ini status diorang akan di update seminit 60 kali. Sampaikan nak makan pun kena post, nak tido, bangun tido.Asal melancap lu tak post?


"bosan..nak wat ape ek?" -salah satu contoh status.
"layan movie la" -2 minit kemudian
"hmm..nak tido ke tak nak" -mampos la kau.

Macam gampang je, pastu kalau orang tanya dia boleh jawab takde apa-apa, tak paham aku budak-budak ni. Celaka sungguh.

4.Camera whores
Ni pun cibai gak ni, kesinambungan dari no.3,hari-hari upload gambar, kalau gambar pergi babiQ ke, gambar dengan famili ke aku tak kesah la, ni tak, duduk atas katil senyum bodoh sket-sket pastu tangkap gambar sendiri-sendiri 280 keping. Apa senggama ni haa?? Asal tak letak gambar bogel?

5.The "akuw-sapew-apew-taw-sukew-takpew" fuckin bastards
Firstly for those yang reka tulisan gaya penulisan macam ni memang anak babi. Apa celaka la manusia normal boleh cakap macam tak cukup sifat. Mungkin kau rasa kau cool kalau tulis macam ni, tapi sebenarnya tak, macam haram tau, macam haram. Kalau perempuan tu aku boleh terima la jugak, walaupun sebenarnya celaka jugak,tapi kalau lelaki yang tulis tu memang fakap. Kote dah berhutan tapi tulis macam tak pernah sunat.

7.Dalam entri aku sebelum ni, no 6.
Yup, the one and only. Sebab apa aku tulis ni no 7? Well, try to figure it out yourself.

9 ugutan:

aYaz said...

har har har..
mmg sume tak bleh blah...
lagi2 yg upload foto sndiri bagai nak rak,
ngan yg buat ayat slanga mengade2 gedik tahap cipan,iaitu +w..
iiyyewwwkkkk...hahahakkkkk...!
serius geli tekak aku..

Pat said...

abang orang orang
jangan la buat misteri cenggini. hahahaha

Pat said...

abang abang
saye share post nih kat fb saye
bg fucker fucker bace. haha bole kan

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha....

orang-orang said...

@Ayaz

aku bengang betol la kalau orang tulis mcm 2..x sedor diri..haha

@Pat

misteri kah? hoho

@Pat lagi

Ok.kredit jgn lupe tau adik pat..heh

@SMS

oh..hai
hahahaha..

- koroe - said...

i know why no 7 is used instead of 6..

annoying la awak ni..

nk saye pasang lagu repeating annoying song untuk awak ke..

orang-orang said...

three cheers for koroe..

hip hip

hooooorayyyyyyy

hip hip

hooooorayyyyyyy

hip hip

hoooooorayyyyyyy

All hail koroe......

- koroe - said...

butthurt lol..

lu pehal marah sgt neh..

kalo tak suke status2 gedik kluar kat home lu tu..

remove fren saje..

bkn nye org pasan pon..

org gedix ade ramai kawan kat fb besenye kan..

takkan pasan kalo lu ilang..

orang-orang said...

too funny to unfriend...