Kesimpulan yang boleh dibuat

Posted by orang-orang On Saturday, October 30, 2010 9 ugutan

Antara species manusia yang jarang dijumpai ;

1. Genius gila babi
 Species ni dulu aku ingat da pupus, lepas masuk u ni baru aku jumpa, satu kelas dengan aku pulak tu. Memang hebat, persoalan akan terjawab kalau ditanya. Semua dia ingat, lecturer ajar sikit je semua masok, pointer steady. Hebat.

2. Species Tupai Amerika Musim Sejuk
Species ni lagi cool, die punya hibernasi boleh mencecah 2 hari.

"But in US, the squirrel there hibernated all along winter"

Yes i know, but this is fuckin Malaysia, we don't have winter here, so if the squirrel hibernated here, they'll be as good as dead. same goes to those grizzlys. Well, as a human, normal human being i mean, overslept can cause mental disorder, but not for this man. Instead of mental disorder, he turned out to be a brainiac that can solve all sorts of universe mysteries, string theory and dll.

3. Boleh dapat awek baru tiap-taip malam.
 Ini paling sial, tukar awek macam tukar spender.


4.Boleh mengemas bilik macam suri rumah ( Lelaki sahaja)
Species ni kalau kita jumpa biasanya mesti da ada yang cop, sape tak nak laki yang boleh mengemas dengan jayanya kan?

5.Low maintainance cost.
Species ni kalau terdiri dari anak korang, adik bradik atau kenalan rapat ke, aku cadangkan korang jaga dia elok-elok. Kalau anak korang atau adik beradik, you're the luckiest parent/brother/sister i'd ever know. Species ni makan sekali sehari dan tak perlu accessori tambahan. Just bagi makan je...hoho

6.Kelima-lima point kat atas.
Species yang ada semua point kat atas memang superb!
Good news? I found it and he's a 'he', I'd like a 'she' tho.
Bad news?  Like I said, he's a 'he', I cant bang him. sigh~.

9 ugutan:

aYaz said...

giler ah lu...
har har har..
:p

Pat said...

dude, whats the problem with 'he' anyway. or u like duck better?

Anonymous said...

hacciuu..

ketigaxx..


sgt menganjeng la awak ni..
trolololoz

orang-orang said...

@ayaz

yaa..ayaz energy shaving...hahaha
xD

@Pat

he doesnt have boobs...i <3 boobs..lol

@anon which i know who :P

hahaha..bullshit, jadi anon pulak dah..

Pat said...

u ken put it by urself. haha

orang-orang said...

silicon? eeeuuwwwww..gross...

Pat said...

ahhh. persetan sume tuh. yang penting ade bentuk. oke tipu. geli

Muka Satu Lagi said...

point 2 :
gua syak bau badan dia tak ada orang yang boleh challenge.

orang-orang said...

heh..dia tiada bau bada..mmg ajaib..