Perangai Pelik

Posted by orang-orang On Wednesday, October 13, 2010 4 ugutan



Ok. Aku masih tak paham lagi kenapa diorang block google translate kat sini. Untuk mngelakkan plagiat ke? Ataupun supaya student tak boleh lagi nak translate cerita-cerita dalam myfirsttime.

4 ugutan:

AL said...

skang ni, versi base melayu pon dah banyak
ahahaha

orang-orang said...

tu la pasal...
tapi google translate ni bukan betol sgt pon..
mcm haram gk...

- koroe - said...

orang pandai genius dan IQ 125 takkan perlukan mde gugel translate kejadah haram ni..dia siap boleh sgkal lagi kebenaran gugel translate ni...
dia ngan selamba cakap mde ni bkn buleh pcaye sgt..

dia dah lagi terer dari menatang tu..

so what de hekk do u need it my dear..

boleh maen pesbuk cukup la..haha

orang-orang said...

im talking on behalf of my fellow friends who are trying to learn english and all sorts other language...

but yeah, google translates do suck ass most of the time. and btw, im asking why the fuck does this web need to be blocked? It's just plain stupid.

You should also block google Images as student can easily search pornographic images there.