Membazir je buat tu!!!!

Posted by orang-orang On Saturday, October 23, 2010 4 ugutan

"damn...cilake..lahanat"

Begitulah antara carutan budak-budak kelas aku  ketika sesi pembentangan projek subjek wajib universiti baru-baru ni. Bayangkan, dari pukul 8 sampai pukul 3 kami semua diperam, diasak serta didera secara mental. Apa yang  aku nampak, pelajar-in pelajar U sekarang ni memang tak tahan panas, ini kerana apabila penghawa dingin dimatikan (mmg dajal panas dia) mereka-mereka disini mula menunjukkan tanda-tanda syaitan terbakar, maka dapatlah aku lihat suasana neraka kecil ketika itu.

aku pun sebenarnya panas jugak, tapi oleh kerana mahu kelihatan cool, aku diamkan aje perasaan aku. Apa jadah pakai baju tebal-tebal kaler hitam pastu ngadu panas, xde testis la camtu. So dalam keadaan berpeluh-peluh ni, aku taip entri dan semakin ramai pulak manusia memasuki premis ini. Dan bertambah celakalah dia punya panas kat sini. Fuhhhhhh...laen kali kalau ade sesi pembentangan camni lagi aku nak bogel je. Baru natural ye dop?

Group aku antara group yang tengah-tengah buat pembentangan, so ada la masa aku online dan buat onar kat alam maya ni. Bosan la shial duk dalam kelas ni, tengok-tengok orang yang ,macam celaka, mamat kat depan aku ni da la hitam, kuat tido pulak tu, muka dia aku tengok macam panda je. Aku tau kau baca baca blog aku ni, kalau kau ada blog ( which i know you have one..or maybe two) follow la aku ye.

Entri yang ditaip untuk menyalurkan kebosan aku keluar sebab aku rasa bilik ni selain berfungsi sebagai bilik kuliah, ia juga berfungsi sebagai bilik graviti dimana graviti didalam bilik ni boleh dipertingkatkan dan secara tidak langsung graviti yang tinggi boleh mengherot masa oleh itu masa terasa bergerak begitu perlahan sekali. Aku syak bilik ni dibina menggunakan cebisan-cebisan bilik graviti tempat Goku berlatih masa dia nak lawan Cell dalam Dragon Ball Z.

"Dan yang ketiga, melalui ekonomi yang dijalankan, bangsa melayu...bla bla bla" -suara orang yang sedang membentang.

Tadi ada orang tanya aku, pasal menara 100 tingkat yang Najib nak buat tu. Sebab aku malas nak terang satu-satu, nak bagi link blog pun aku malas, so aku buat je kesimpulan kat dia;

"Go fuck a duck"

4 ugutan:

AL said...

it is much easier to fuck a duck huh. nice

orang-orang said...

ang it's practically free 2...

aYaz said...

eh,bukan ke pendingin hawa?
lu taip penghawa dingin...

orang-orang said...

oh...yup, memang pun, yang sebetolnya pendingin hawa..
sama macam goreng pisang..pisang goreng..

aku da try..pegi bli pisang goreng

"kak pisang goreng RM2"

mak cik tu pandang slek je..cilake betol